gtag('config', 'UA-142626932-1'); gtag('config', 'UA-142626932-1', { 'optimize_id': 'GTM-KLDSPM2'});

Een gecertificeerde drone piloot!

Creatief, ervaren en verzekerd!

Gerard van Dam DroneScenario Pencilpoint Michael van Oosten

Een creatieve Drone operator die beschikt over een uitgebreide licentie voor heel Europa!

Drone piloot Gerard van Dam beschikt over de EASA Specifiek Categorie licentie die geldig is in alle landen in Europese Unie. Daardoor ontvang je altijd legale opnames die je onbeprekt kunt gebruiken in alle gewenste media. Je kunt kiezen voor alleen de opnames, die je zelf kunt bewerken of een complete fotoreportage of een complete video voor bijvoorbeeld YouTube of sociale media.
Vraag naar de mogelijkheden! Eén ding is zeker: je ontvangt altijd beelden op hoog niveau!

Hoe wij werken.

Haalbaarheid

Vooraf worden je wensen getoetst op haalbaarheid. Wij kijken naar de locatie, regelgeving, veiligheid en maken een risicoanalyse.

Overleg

Je ontvangt advies over de mogelijkheden en we overleggen over de beelden. Samen bespreken we het vluchtplan en jouw specifieke wensen.

Planning

Vooraf maken we duidelijke afspraken over de datum en tijd van de dronevlucht. Wij letten op de stand van de zon en werken met 'goed weer garantie'.

Productie

Tijd voor de opnames volgens jouw wensen! Wij vinden het superleuk als je erbij bent. Dan kun je live meekijken en aanvullende wensen doorgeven.

Bewerking

We bewerken de gemaakte opnames in Photoshop, Premiere Pro en After Effects voor een professioneel en optimaal eindresultaat.

Oplevering

Je ontvangt de dronebeelden in een gangbaar beeldformaat, zoals jpg of mp4. Alle gemaakte beelden worden altijd rechtenvrij opgeleverd.

Onze drones

DJI Mavic Pro 2

DJI mavic pro 2

De krachtige drone van DJI met Hasselblad camera met 1 inch CMOS beeldsensor met 10 Bit kleurdiepte. Door zijn afmetingen is hij uitermate geschikt voor zowel indoor- als buitenopnames. Zijn camera maakt 4K filmbeelden in D-log op 30 fps en 20 megapixel foto's. Daarnaast maakt hij prachtige 360 graden panoramafoto's.
De maximale snelheid is 72 km/h en de vluchttijd is circa 30 minuten per accu.

DJI Phantom 4 Pro

Het werkpaard: stabiel, robuust en een groot bereik. Deze drone is overal voor inzetbaar, mede door zijn accutijd van bijna 30 minuten. Voorzien van een 1 inch camera die video opneemt tot 4K met een framerate van 30 frames per seconden. Daarnaast kan hij foto’s maken tot 20 megapixel.
Door de gestabiliseerde camera zijn opnames mogelijk tot windkracht 5 en kan hij een snelheid bereiken van bijna 70 km/h.

DroneScenario heeft een ROC-light vergunning van Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat - Inspectie Leefomgeving en Transport

3255

Gemaakte vluchten

tot 1 december 2021

9806

Grootste afstand

in meters op 1 batterij

1244

Hoogste start

in meters, in Spanje

Gerard van Dam DroneScenario

Wil jij een drone foto of drone video maken?

Bel mij direct op 06 22 22 27 92 of stuur een e-mail.
Dan bespreken we meteen de vele mogelijkheden.

Niet alleen voor drone foto en video's

Een bedrijfsfilm of productvideo nodig? Of staat er binnenkort een event of vlog op de planning? Voor alle videoproducties kun je bij ons terecht. We zorgen voor een krachtige boodschap die je doelgroep aanspreekt. En indruk maakt. Overtuig je doelgroep gemakkelijk door onze professionele video content met mooi beeld en geluid.

Hoewel wij ons vooral richten op het maken van drone foto's en video's, kunnen wij je ook helpen met maken van reportages met 'vaste' camera, gecombineerd met animatie, geluid en ingesproken tekst. Wij werken samen met vaste partners die hierin gespecialiseerd zijn. Je kunt daarbij denken aan een bedrijfsreportage, productpresentatie, interviews, vlog of de promotie van een evenement. De drone opnames kunnen eventueel hierin aanvullend worden opgenomen.

DroneScenario werkt veel samen met de volgende mediapartners en videoproductiebedrijven:

Copyright © DroneScenario  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud