gtag('config', 'UA-142626932-1'); gtag('config', 'UA-142626932-1', { 'optimize_id': 'GTM-KLDSPM2'});

Samenwerken met DroneScenario

Creatieve drone foto's en video's waar jij mee opvalt!

Gerard van Dam is dronepiloot/operator en is al vele jaren actief als creatief directeur bij reclamebureau Pencilpoint in Woerden. Dit garandeert niet alleen creatieve opnames, maar ook een prachtige beeldbewerking en montage. Alle geleverde beelden zijn vooraf op kleur gecorrigeerd en waar nodig in Photoshop bewerkt of in Premiere Pro gemonteerd. 

De dronepiloot beschikt over een de Open-Categorie A1/A2/A3 licentie en een licentie voor de Specifiek Categorie (voor opnames in de voor Open-Categorie gesloten gebieden). Daarnaast heeft hij al vele jaren ervaring met het vliegen van drones en Adobe fotobewerkings- en video editting programma's.

Hoe wij werken.

Haalbaarheid

Vooraf worden je wensen getoetst op haalbaarheid. Wij kijken naar de locatie, regelgeving, veiligheid en maken een risicoanalyse.

Overleg

Je ontvangt advies over de mogelijkheden en we overleggen over de beelden. Samen bespreken we het vluchtplan en jouw specifieke wensen.

Planning

Vooraf maken we duidelijke afspraken over de datum en tijd van de dronevlucht. Wij letten op de stand van de zon en werken met 'goed weer garantie'.

Productie

Tijd voor de opnames volgens jouw wensen! Wij vinden het superleuk als je erbij bent. Dan kun je live meekijken en aanvullende wensen doorgeven.

Bewerking

We bewerken de gemaakte opnames in Photoshop, Premiere Pro en After Effects voor een professioneel en optimaal eindresultaat.

Oplevering

Je ontvangt de dronebeelden in een gangbaar beeldformaat, zoals jpg of mp4. Alle gemaakte beelden worden altijd rechtenvrij opgeleverd.

Wij werken o.a. voor:

opdrachtgevers klanten drone

Onze drones

DJI mavic pro 2

DJI Mavic 2 Pro Hasselblad

De professionele drone van DJI met een Hasselblad camera en 1 inch CMOS beeldsensor met 10 Bit kleurdiepte en H.265 codec. Door zijn afmetingen is hij uitermate geschikt voor zowel indoor- als buitenopnames. Zijn camera maakt 4K filmbeelden op 30 fps en 20 megapixel foto's, maar kan ook fantastische slowmotion beelden maken op 2.7K met 60 frames per seconden. Daarnaast maakt hij prachtige panoramafoto's tot 360 graden. De maximale snelheid is 72 km/h en de vluchttijd is circa 30 minuten per accu.
De drone staat geregistreerd in het luchtvaartregister bij het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat onder nummer PH-7TI.

3241

Gemaakte vluchten

tot 1 september 2021

9806

Grootste afstand

in meters op 1 batterij

1244

Hoogste start

in meters, in Spanje

Gerard van Dam DroneScenario

Wil jij een drone foto of drone video maken?

Bel mij direct op 06 22 22 27 92 of stuur een e-mail.
Dan bespreken we meteen de vele mogelijkheden.

Niet alleen voor drone foto en video's

Een bedrijfsfilm of productvideo nodig? Of staat er binnenkort een event of vlog op de planning? Voor alle videoproducties kun je bij ons terecht. We zorgen voor een krachtige boodschap die je doelgroep aanspreekt. En indruk maakt. Overtuig je doelgroep gemakkelijk door onze professionele video content met mooi beeld en geluid.

Hoewel wij ons vooral richten op het maken van drone foto's en video's, kunnen wij je ook helpen met maken van reportages met 'vaste' camera, gecombineerd met animatie, geluid en ingesproken tekst. Wij werken samen met vaste partners die hierin gespecialiseerd zijn. Je kunt daarbij denken aan een bedrijfsreportage, productpresentatie, interviews, vlog of de promotie van een evenement. De drone opnames kunnen eventueel hierin aanvullend worden opgenomen.

DroneScenario werkt veel samen met de volgende mediapartners en videoproductiebedrijven:

Copyright © DroneScenario  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud