DroneScenario: voor creatieve drone foto's en video's

Panoramafoto het Groene Hart van Holland in opdracht van Pencilpoint

Gerard van Dam

Een groot voordeel bij het samenwerken met DroneScenario is dat de piloot/drone-operator al vele jaren als ontwerper creatief actief is bij een reclamebureau. Dit garandeert niet alleen creatieve opnames, maar ook een prachtige beeldbewerking en montage. Alle geleverde beelden zijn vooraf op kleur gecorrigeerd en waar nodig in Photoshop bewerkt.

Gerard van Dam is dronepiloot/operator en heeft een ontheffing van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) voor het zakelijk inzetten van een drone. Wij zijn in het bezit van een ROC-L vergunning waarmee wij zakelijke en commerciële dronevluchten mogen uitvoeren. Hierdoor zijn de dronevluchten gecerticifeerd, beschikken wij over een onheffing voor het maken van dronevluchten, kunnen wij vergunningen aanvragen en is de drone verzekerd.

DroneScenario is gecertificeerd door:

logo ilt

Onze drones

DJI Mavic Air

DJI Mavic Air

Onze kleine krachtpatser: snel, wendbaar en handzaam. We hebben hem altijd bij ons. Door zijn afmetingen is hij uitermate geschikt voor zowel indoor- als buitenopnames. Zijn camera maakt 4K filmbeelden op 30 fps en 12 megapixel foto's. Daarnaast maakt hij prachtige 360 graden panoramafoto's.
De maximale snelheid is 65 km/h en de vluchttijd is maximaal 20 minuten per accu.

DJI Phantom 4 Pro

Het werkpaard: stabiel, robuust en een groot bereik. Deze drone is overal voor inzetbaar, mede door zijn accutijd van bijna 30 minuten. Voorzien van een 1 inch camera die video opneemt tot 4K/Ultra HD met een framerate van 60 frames per seconden. Daarnaast kan hij foto’s maken tot 20 megapixel.
Door de gestabiliseerde camera zijn opnames mogelijk tot windkracht vijf en kan hij een snelheid bereiken van bijna 70 km/h.

Wil jij een drone foto of video laten maken?

Bel ons direct op 06 22 22 27 92 of stuur ons een e-mail en we overleggen meteen de vele mogelijkheden!

Niet alleen voor drone foto en video's

Hoewel wij ons vooral richten op het maken van drone foto's en video's, kunnen wij je ook helpen met maken van reportages met vaste camera, gecombineerd met animatie, geluid en ingesproken tekst. Wij werken samen met vaste partners die hierin gespecialiseerd zijn. Je kunt daarbij denken aan een bedrijfsreportage, productpresentatie, interviews, vlog of de promotie van een evenement. De drone opnames kunnen eventueel hierin aanvullend worden opgenomen.

DroneScenario werkt veel samen met de volgende mediapartners en videoproductiebedrijven: