DroneScenario maakt beelden op hoog niveau

Gerard van Dam

Een groot voordeel bij het samenwerken met DroneScenario is dat de piloot/drone-operator al vele jaren als ontwerper creatief actief is bij een reclamebureau. Dit garandeert niet alleen creatieve opnames, maar ook een prachtige beeldbewerking en montage. Alle geleverde beelden zijn vooraf op kleur gecorrigeerd en waar nodig in Photoshop bewerkt.

Gerard van Dam is dronepiloot/operator en heeft een ontheffing van de Inspectie Leefomgeving en Transport (ILT) voor het zakelijk inzetten van een drone. Wij zijn in het bezit van een ROC-L vergunning waarmee wij zakelijke en commerciële dronevluchten mogen uitvoeren. Hierdoor zijn de dronevluchten gecerticifeerd, beschikken wij over een onheffing voor het maken van dronevluchten, kunnen wij vergunningen aanvragen en is de drone verzekerd.

Hoe wij werken.

Haalbaarheid

Vooraf worden de wensen van de opdrachtgever getoetst op haalbaarheid. Wij kijken naar de locatie, regelgeving, veilgheid en maken een risicoanalyse.

Overleg

Je ontvangt advies over de mogelijkheden en overleggen over de gewenste beelden. Samen bespreken wij het vluchtplan en specifieke wensen van de opdrachtgever.

Planning

Vooraf worden duidelijke afspraken gemaakt over de datum en tijd. Wij letten op de stand van de zon t.o.v. het object en werken (als het kan) met 'goed weer garantie'.

Productie

De dronebeelden worden gemaakt volgens de besproken wensen. Ik vind het superleuk als je er bij bent, dan kan je eventueel live meekijken en aanvullende wensen doorgeven.

Bewerking

Na afloop worden de gemaakte opnames bewerkt in Photoshop, Premiere Pro en After Effects voor een professionele en optimaal eindresultaat.

Oplevering

De beelden worden opgeleverd in diverse gangbare beeldformaten zoals bijvoorbeeld jpg of mp4. Alle gemaakte beelden worden altijd rechtenvrij opgeleverd.

Onze drones

DJI Mavic Pro 2

DJI mavic pro 2

De nieuwste drone van DJI met een 1 inch CMOS beeldsensor. Door zijn afmetingen is hij uitermate geschikt voor zowel indoor- als buitenopnames. Zijn camera maakt 4K filmbeelden op 30 fps en 20 megapixel foto's. Daarnaast maakt hij prachtige 360 graden panoramafoto's.
De maximale snelheid is 72 km/h en de vluchttijd is maximaal 31 minuten per accu.

DJI Phantom 4 Pro

Het werkpaard: stabiel, robuust en een groot bereik. Deze drone is overal voor inzetbaar, mede door zijn accutijd van bijna 30 minuten. Voorzien van een 1 inch camera die video opneemt tot 4K/Ultra HD met een framerate van 60 frames per seconden. Daarnaast kan hij foto’s maken tot 20 megapixel.
Door de gestabiliseerde camera zijn opnames mogelijk tot windkracht vijf en kan hij een snelheid bereiken van bijna 70 km/h.

DroneScenario is gecertificeerd door:

logo ilt

Wil jij een drone foto of video laten maken?

Bel ons direct op 06 22 22 27 92 of stuur ons een e-mail en we overleggen meteen de vele mogelijkheden!

Panoramafoto het Groene Hart van Holland in opdracht van Pencilpoint

Niet alleen voor drone foto en video's

Hoewel wij ons vooral richten op het maken van drone foto's en video's, kunnen wij je ook helpen met maken van reportages met vaste camera, gecombineerd met animatie, geluid en ingesproken tekst. Wij werken samen met vaste partners die hierin gespecialiseerd zijn. Je kunt daarbij denken aan een bedrijfsreportage, productpresentatie, interviews, vlog of de promotie van een evenement. De drone opnames kunnen eventueel hierin aanvullend worden opgenomen.

DroneScenario werkt veel samen met de volgende mediapartners en videoproductiebedrijven:

Copyright © DroneScenario  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud