Harbour Rotterdam haven energie transitie erts kolen overslag

Legaal drone video of foto laten maken in de Rotterdamse haven?

 DroneScenario maakt beelden op hoog niveau!

Opvallen met professionele drone opnames van de Rotterdamse haven? 
 DroneScenario maakt vandaag nog de luchtfoto of drone video die je zoekt.

Drone opnames in de Rotterdamse haven
Als je met een drone in de Rotterdamse haven wilt vliegen moet je beschikken over de juiste licenties en ontheffingen. DroneScenario beschikt over een exploitatievergunning voor het vliegen met drones in het havengebied en kan de benodigde vergunningen snel voor je regelen.

Ervaren creatieve piloot
De dronepiloot van DroneScenario heeft niet alleen de juiste licenties, maar heeft jarenlang als creatief directeur bij een reclamebureau gewerkt. Dat garandeert creatieve beelden die na afloop ook professioneel kunnen worden bewerkt. Zo bent u zeker van creatieviteit en kwaliteit, originele invalshoeken en verrassende beelden.
Vooraf overleg ik graag met je de wensen en ideeën. DroneScenario werkt met een goed weer garantie, zodat de beelden altijd optimaal kunnen worden gemaakt.

Radio Telegrafist
In de buurt van vliegveld Rotterdam The Hague Airport moet 2-zijdig radiocontact worden onderhouden door een gecertificeerde RT-operator. Wij hebben de zendapparatuur en een ervaren RT-operator in huis om dit snel voor je te kunnen regelen. Ben je benieuwd hoe het radioverkeer met de verkeerstoren gaat? Je bent van harte welkom om mee te kijken en te luisteren tijdens de opnames.

100% legaal
Het is voor opdrachtgevers belangrijk dat de opnames legaal worden uitgevoerd door een bedrijf met de juiste licenties. Dat voorkomt achteraf veel gedoe met (overheids)instanties. Drone opnames zijn bijzonder geschikt voor gebruik in presentaties, websites en brochures, dus openbaar voor veel mensen. Vraag daarom altijd naar de exploitatievergunning van de drone operator.

logo ILent

DroneScenario heeft een exploitatievergunning voor het vliegen met drones in heel Nederland van het IL&T (Inspectie Leefomgeving en Transport), onderdeel van het Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat.

Legaal drone video en foto's maken in de Rotterdamse haven?

Wij regelen het!

Rotterdam en een groot deel van de Rotterdamse haven valt binnen de CTR van Rotterdam The Hague Airport, waar het vliegen met drones verboden is. DroneScenario beschikt over de juiste vergunningen en ontheffingen om legaal te vliegen in hartje Rotterdam, het havengebied en in de directe omgeving van het vliegveld. Wij regelen de ontheffing en vergunningen voor het fotograferen of filmen binnen de CTR en zorgen voor 2-zijdig radiocontact met de luchtverkeersleiding. Neem contact met ons op over de mogelijkheden.

Wil je drone foto's of video in de avond of ochtend? DroneScenario heeft onheffing voor het vliegen buiten de daglicht periode zodat onze drones ook in het donker mogen vliegen.

Daarom DroneScenario

 • Creatieve cameraman/drone operator
 • In bezit van de uitgebreide Exploitatievergunning
 • Vergunning voor vliegen in de CTR
 • Hoge resolutie beelden (tot 5.1K Apple ProRes)
 • Indoor en outdoor opnames
 • Ook in de haven van Amsterdam
 • Inclusief professionele foto- en beeldbewerking
 • Veel ervaring in het vliegen met drones
 • Altijd rechtenvrije beelden
 • Vooraf een duidelijk briefing over je wensen
 • In heel Nederland
 • Goed weer-garantie (altijd stralende beelden)

Meer informatie of offerte aanvragen

Versturen

start je dronefilm of foto vandaag!

Wil jij een drone video of foto laten maken in de Rotterdamse haven?
Bel of mail ons en we overleggen meteen de vele mogelijkheden!

Copyright © DroneScenario  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud