Wil jij een creatieve bedrijfsfilm laten maken?

DroneScenario vertelt jouw verhaal

Sinds 2019 maakt DroneScenario video van hoog niveau. Letterlijk, want met behulp van drones maken wij video’s met hoge impact en vanuit creatieve gezichtspunten. Al heel snel kwam de vraag of wij ook video’s wilden maken op een ander niveau, met ‘grond’ camera’s, maar wel met dezelfde creatieve inzichten en resultaten. Een bedrijfsfilm met de vertrouwde kwaliteit en creativiteit die DroneScenario al jaren maakt met drone video’s.

Het verhaal vertellen blijft het leukste van video maken. Onze invalshoek is het vertalen van de beleving, sfeer, kwaliteit van jouw bedrijf naar een prachtige bedrijfsfilm, die past bij je wensen en verwachtingen.

Een bedrijfsfilm moet impact maken, een boodschap overbrengen of nieuwsgierigheid opwekken.

Om dit te bereiken overleggen wij graag vooraf wat je wensen, verwachtingen en voorkeuren zijn. Wij proberen dit te vertalen naar een passend verhaal waarbij wij opzoek zijn naar een duidelijke rode draad, de USP van het bedrijf of product en een onderscheidend verhaal. Kortom een bedrijfsfilm die precies laat zien waarin jij en jouw bedrijf goed in zijn. Een video zegt nu eenmaal meer dan duizend woorden.

Ik help je graag hiermee. Als creatief directeur bij Pencilpoint – reclamebureau voor design & online marketing in Woerden, ben ik dagelijks bezig met ‘storytelling’ en bedenk ik creatieve verhalen die ik opvallend vormgeef. Bij grote en complexe opdrachten kan ik eenvoudig opschalen met medewerkers en apparatuur. Een groot netwerk van specialisten staat voor je klaar! 

Enkele voorbeelden van bedrijfsfilms

Hieronder een klein overzicht van bedrijfilms gemaakt door DroneScenario.
Het grooste deel van ons portfolio kunnen we helaas niet op onze website laten zien. Vaak zijn de beelden om privacy redenen of exclusiviteit van de opdrachtgevers niet openbaar.

reclamebureau Pencilpoint Woerden webdesign grafisch ontwerp content creation social media tekst
Eimskip Buarfoss haven Rotterdam
veluwse trail run
nieuwe AZ AFAS stadion BAM mega truss
Vossloh De18 Nexrail trein locomotief

Maak indruk met je bedrijfsfilm

De bedrijfsfilms kan je gebruiken om indrukt te maken met een mooie videoheader op je website of om een indrukwerkkende video te delen op bijvoorbeeld LinkedIn. Je kunt je daarbij onderscheiden t.o.v. je concurrent en op te vallen bij potentiële nieuwe klanten. Alle bedrijfsfilms worden geleverd met rechten vrije beelden en passende muziek. Zo help ik jou bij het maken van een fraaie bedrijfsfilm, voor sociale media tot (beurs)presentatie.

Bedrijfsvideo laten maken? Neem dan vrijblijvend contact met ons op. 

Monteren en bewerken van de beelden

Naast het maken van creatieve video-opnames, kunnen wij de beelden ook professioneel bewerken. Indien je wenst, monteren wij een mooie video, met rechtenvrije muziek, die je kunt gebruiken voor een presentatie, of plaatsing op je website of voor sociale media. 

Werken met DroneScenario

Onze manier van werken is persoonlijk. Je hebt te maken met één aanspreekpunt die zorgdraagt voor de gehele productie. Van de voorbereiding, concept en script tot en met de planning, productie, opnames en eindmontage. Hierdoor krijgt je bedrijfsfilm de aandacht en de kwaliteit die je zoekt

De opnames kunnen in eigen beheer worden gemaakt, met 

eigen camera, geluid en licht. Wil je wellicht een grotere productie? Geen probleem. In de flexibele schil van DroneScenario zitten tekstschrijvers, concept-makers, cameramensen, geluid- en lichttechnici et cetera die kunnen helpen bij het maken van een passende bedrijfsfilm of zelfs een live streaming event. En uiteraard kunnen de drones van DroneScenario daar eventueel ook een rol in spelen.

Wat zijn de prijzen?

Het laten maken van een bedrijfsfilm heeft geen vaste prijs. Omdat het maatwerk is, verschilt het per opdracht. De mogelijkheden verschillen in een eenvoudige opname van een dagdeel tot een uitgebreide productie over meerdere draaidagen met een team van specialisten.

Benieuwd naar een passend idee voor jou? Vraag een offerte aan en omschrijf kort je wensen. Dan ontvang je snel mijn reactie en bespreken we de vele mogelijkheden.

Daarom DroneScenario

 • Creatieve cameraman/drone operator
 • In bezit van de uitgebreide Exploitatievergunning
 • Vergunning voor vliegen in de CTR
 • Hoge resolutie beelden (tot 5.1K Apple ProRes)
 • Indoor en outdoor opnames
 • Ook in Rotterdam, Rotterdamse haven en Amsterdam
 • Inclusief professionele foto- en beeldbewerking
 • Veel ervaring in het vliegen met drones
 • Altijd rechtenvrije beelden
 • Vooraf een duidelijk briefing over je wensen
 • In heel Nederland
 • Goed weer-garantie (altijd stralende beelden)

Meer informatie of offerte aanvragen

Wij werken o.a. voor:

opdrachtgevers

Copyright © DroneScenario  |  Website: Pencilblocks  |  Webdesign: Pencilpoint - creatief in vorm & inhoud